Regidoria de Cultura i Patrimoni

La Regidoria de Cultura i Patrimoni, ubicada a la Casa de la Vila, persegueix dos objectius; la promoció de les festes tradicionals i populars i la promoció de la Cultura.

Des de Cultura i Patrimoni entenem que s'ha de garantir que tota persona i/o col·lectiu, tingui accés a la Cultura en una dinàmica que li permeti entroncar passat, present i futur amb un enriquiment recíproc.

El passat, reflectit en la difusió del nostre patrimoni , mitjançant el Museu Municipal, l'OAL Fundació Masoliver i la Fundació Capella, tots plegats, encarregats d'arrelar la identitat i la memòria col·lectiva local.

El present, ofereix la possibilitat de gaudir de la producció cultural en sí mateixa: espectacles i exposicions al Teatre Municipal, l 'Auditori Municipal i l'Espai Cultural Kursaal, el foment de la lectura a les biblioteques públiques, l'aprenentatge de les arts plàstiques, expressió musical i corporal amb les aules i tallers de Cultura i participar de les festes populars.

I, finalment, el futur és el foment de la creació artística en tots els seus àmbits, a través de la formació i els premis, que tenen com a objectiu estimular la creativitat de persones i l'enriquiment del patrimoni cultural local.

Carrer Major, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Nom de contacte: Marga Vilalta
Telèfon: 935 651 121
Fax: 935 651 122
Adreça electrònica: cultura@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 14 h
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 15.05.2020 | 10:51

Enllaços