L’episodi de pluja intensa a Montcada obliga a tallar el pas soterrat a Terra Nostra

Dimecres, 28 d'agost de 2019 a les 10:00

Gràcies a la feina coordinada entre Policia Local, Brigada i ADF, la majoria d’incidents causats pels aiguats registrats ahir dimarts 27 d’agost es van poder resoldre ràpidament.

L’episodi de fortes pluges registrat aquest dimarts 27 d’agost a Montcada i Reixac, amb precipitacions que van caure de manera intermitent entre les 11.30 h i les 15 h, va fer necessari tancar l’accés per sota del pont de la Mitja Costa, que connecta l’Avinguda Terra Nostra i el carrer Antoni Pujades. Els equips de neteja van treballar durant hores per tal d’aconseguir completar el buidatge de l’aigua i la neteja del fang acumulat. També al barri de Terra Nostra, concretament a l’estació de Montcada i Reixac Santa Maria, la pluja va inundar parcialment el pas soterrat sota l’estació i va inutilitzar els ascensors després que l’aigua entrés a les caixes dels elevadors.

Aquestes van ser les incidències més greus que es van detectar al municipi. Tant la Policia Local com els operaris de la Brigada o els agents de l’ADF La Serralada es van coordinar al llarg del dia per realitzar totes les intervencions d’emergència necessàries. Una d’elles va ser al barri de Can Sant Joan, on un arbre va caure sobre un vehicle estacionat al carrer Bifurcació sense que s’hagués de lamentar cap persona ferida. La Brigada va ser l’encarregada de dur a terme la retirada del arbre caigut i la Policia de vigilar el pas dels vehicles per la zona.

Darrera actualització: 28.08.2019 | 13:42