Bases de participació al concurs d’Instagram amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2021

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 00:00
 1. L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza un sorteig entre les persones que enviïn una fotografia per mitjà de la xarxa social Instagram, amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2021.
 2. La convocatòria és oberta a tothom.
 3. La participació comença el 22 d’octubre i finalitza el 28 de novembre de 2021.
 4. Per participar al concurs s’haurà de pujar una foto a Instagram amb l’etiqueta #prevencióresidusMontcada. Es tracta que els participants es facin una foto amb un dels cartells de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2021 ubicats a una de les vuit minideixalleries que es poden trobar a: rambla dels Països Catalans – Camí de la Font Freda; plaça Nicaragua-Reixagó; plaça Lluís Companys; Guadiana-Rocamora; Verdi (Centre Comercial El Punt), Alzina amb Avinguda Terra Nostra; Baix de Sant Pere-Puigcerdà; Petúnies-Circumval·lació (davant del centre comercial de Can Cuiàs).
 5. El perfil d’Instagram amb el qual es publiqui la foto haurà de ser públic i totes aquelles fotografies que puguin resultar ofensives seran desqualificades.
 6. El 30 de novembre de 2021, a les 11 h, es farà el sorteig per atorgar el premi, en directe per mitjà de les xarxes socials de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.
 7. El premi per a la persona guanyadora serà un lot de 12 entrades per als Cinemes Montcada.
 8. Els/les guanyadors/es del concurs seran contactats/des mitjançant un missatge d’Instagram i a la seva fotografia. Si després de 10 dies no s’ha pogut contactar amb el/la guanyador/a, el premi quedarà desert.
 9. La comunicació del o de la guanyador/a es farà per mitjà dels canals de difusió de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. La fotografia i el nom de l’usuari guanyador/a es podria publicar a:
  1. Facebook (ajmontcada)
  2. Twitter (@ajmontcada)
  3. Instagram (@ajmontcada)
  4. Portal Web (www.montcada.cat i www.laveu.cat)
  5. Whatsapp
  6. Telegram
  7. La Veu de Montcada i Reixac
 10. Les persones que participin al concurs d’Instagram cedeixen tots els drets de propietat intel·lectual, existents o que poden derivar-se, de les fotografies penjades amb el hastag #prevencióresidusMontcada.
 11. La participació en el concurs implica, per si mateixa, l’acceptació de les presents bases. La manca d’acceptació per part dels participants comportarà l’exclusió de la seva participació al concurs.
 12. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades seran incorporades a un fitxer automatitzat per a la gestió de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Montcada i Reixac i es podrà dirigir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) per exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades personals.

 

Darrera actualització: 19.10.2021 | 11:17