Eulàlia Miró guanya el concurs de cartells del 8M 2021

Dimarts, 23 de febrer de 2021 a les 00:00

La participació enguany al certamen ha estat molt superior a la de l'edició anterior, amb 35 obres, que s'exposaran del 2 al 21 de març a la Casa de la Vila.

Eulàlia Miró, de Barcelona, ha guanyat el sisè concurs de cartells que convoca l'Ajuntament per tal de triar la imatge promocional del programa a Montcada i Reixac del Dia Internacional de les Dones. L'obra, que il·lustrarà tots els materials de promoció del 8M de la ciutat, mostra dones de diferents cultures, emetent missatges reivindicatius i de solidaritat. El primer premi del certamen està valorat en 650 euros.

El jurat del concurs l'han integrat representants d’entitats de dones i dels departaments municipals d’Igualtat, feminismes i LGTBI, Cultura i Patrimoni i Comunicació i un dissenyador gràfic. El jurat ha decidit atorgar dos accèssits, valorats en 250 euros cadascun, a David Gutiérrez i Jaume Gubianas, ambdós de Barcelona. Enguany, el certamen ha comptat amb la participació d’un total de 35 persones, una xifra molt superior a la registrada a l’anterior edició, que va ser de 15 obres. D’aquest total, 23 són dones; 12, homes; i 13 participants són de Montcada i Reixac. Totes les propostes que han optat als premis s’exposaran a la Casa de la Vila (Major, 32) del 2 al 21 de març.

Darrera actualització: 26.02.2021 | 14:18