La piscina d’estiu obre el proper 22 de juny

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 20:20

L’equipament esportiu iniciarà la temporada d’estiu amb algunes limitacions com l’aforament de 200 persones i franges horàries de matí i tarda per tal de garantir les mesures de seguretat entre els usuaris per prevenir contagis de coronavirus. 

El proper 22 de juny obrirà les seves portes la piscina d’estiu de la zona centre. Enguany la seva obertura tindrà algunes limitacions seguint les directrius de les autoritats sanitàries com l’horari. Fins al 13 de setembre l’equipament esportiu obrirà de dilluns a diumenge en dues franges horàries, d’11.30 a 15 h i de 16.30 a 20h, amb un descans enmig d'hora i mitja, necessari per a la desinfecció dels vestidors i de les zones d'estada i de trànsit dels banyistes. 

El regidor d’Esports, Salvador Serratosa, ha afirmat que “la situació de la crisi sanitària ens obliga aquest any a adoptar nombroses mesures d’higiene i de restricció d’aforament per prevenir nous contagis de coronavirus”. Pel que fa a l’aforament màxim de la piscina d’estiu estarà limitat a 200 persones i podrà variar en funció de l’evolució de pandèmia de la Covid19 i de les directrius de les autoritats sanitàries. Per accedir a la piscina es podrà adquirir un tiquet d’entrada de franja horària de matí o tarda, al preu de 4,08 euros per als majors de 6 anys per a cadascuna de les franges. El pagament només es podrà realitzar mitjançant targeta (no s’acceptaran pagament en efectiu). També es podrà adquirir un abonament de temporada, mensual o de 10 banys. Els usuaris d'abonaments podran accedir lliurement en les dues franges horàries d'obertura, tenint sempre en compte l’aforament de la instal·lació.

Entre altres mesures de l’equipament esportiu per garantir la seguretat dels usuaris estan l’ús d’un dispensador de desinfecció de mans i de calçat a l'entrada de la piscina, l’ús dels vestidors però no de la zona de dutxes i la prohibició de l’ús d'hamaques i de taules i cadires fora de les habilitades en la zona interior i terrassa del bar.
 

Darrera actualització: 17.06.2020 | 20:26