Teatre. La nieta del señor Linh

Dissabte, 12 d'octubre de 2019 a les 21.00 h

Temporada Alta i Teatre Lliure

Durada: 70 minuts aproximadament


Comprar entrades


Sinopsi:
La nieta del señor Linh (La petite fille de monsieur Linh) és una obra dirigida pel director belga Guy Cassiers basada en la novel·la de Philippe Claudel i amb Lluís Homar com a protagonista.
Aquesta és la versió en castellà de La neta del senyor Linh, muntatge que es va estrenar a Temporada Alta i ha fet temporada al Teatre Lliure al desembre de 2018. Sol sobre l'escenari, Homar interpreta tots els papers del muntatge (el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark) i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so, projeccions ... portant a escena una història sobre la soledat i sobre l'anhel de comunicar-se amb els altres.
La nieta del señor Linh és un espectacle sobre la força de la imaginació i la representació, amb un color i una atmosfera únics. Amb el muntatge, Cassiers segueix abordant diverses temàtiques europees. Després de treballar temes com el colonialisme o l'ascens del nazisme i de la Shoah, ara el director belga se centra en el tema dels refugiats, un dels grans reptes als quals s'enfronta Europa en aquest moment. A més, en canviar el repartiment a cada ciutat on representar l'espectacle, el tema adquireix noves perspectives. La temàtica dels desplaçats a la força té un impacte diferent en cada país segons les sensibilitats polítiques i històriques de la zona, i evoluciona cada vegada que canvia de llengua i d'actors, creant diversos relats europeus que dialoguen entre ells.

Estrena al Teatre Municipal de Montcada i Reixac, fruit d'un acord de col·laboració de residència astística, de la versió castellana d'aquesta obra que va gaudir d'un gran èxit al Teatre Lliure.

Fitxa artística:

Idioma de l'espectacle: Castellà

Autor: Philippe Claudel
Director: Guy Cassiers
Traducció: Sergi Belbel
Intèrpret: Lluís Homar
Ajudanta de direcció: Esther Nadal
Producció tècnica: Jordi Thomàs
Tècnic de vídeo: Francesc Isern
Tècnic de so: Marcel Ferrer
Cap de producció: Macarena García
Direcció de producció: Josep Domènech
Ajudanta de la direcció de producció: Clàudia Flores
Producció: Temporada Alta y Teatre Lliure
A partir de la producció original de: Toneelhuis en coproducció amb Espaces Malraux – Chambéry Espaces Pluriels – Pau MC93 – Maison de la Culture de Seine-Saint-Denis La Rose des Vents Villeneuve-d’Ascq Le Phénix, Scène nationale de Valenciennes

Quin cost té:

12 € anticipada - 15 € dia espectacle

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 641 122
Adreça electrònica: cultura@montcada.org
Lloc web: www.mirteatres.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 07.10.2019 | 07:49