La màgia de la Casa de les Joguines arriba a Montcada i Reixac aquest Nadal

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 18:10

L’espai on l’equip dels Reis d’Orient organitzen la logística dels regals s’instal·la per primer cop a la Casa de les Aigües. Els nens i nenes de Montcada i Reixac, que tindran la gran sort de poder visitar les seves instal·lacions els propers 2, 3 i 4 de gener, podran adquirir les seves entrades gratuïtes amb reserva prèvia a partir del proper 21 de desembre.

La Casa de les Aigües acull aquest Nadal la Casa de les Joguines. Durant els propers dies 2, 3 i 4 de gener de 2022 els infants de Montcada i Reixac tindran l’oportunitat de veure com els ajudants de Ses Majestats i el seu seguici treballen per preparar la distribució de tots els regals dels nens i nenes del municipi la nit màgica de Reis. La canalla i les seves famílies podran veure l’organització i el control que es realitzen a les instal·lacions de la Casa de les Aigües i descobrir els secrets mai explicats.

L'alcaldessa i la regidora de Cultura amb un dels patges de la Casa de les Joguines

Aquest matí, l’alcaldessa, Laura Campos, i la regidora de Cultura i Patrimoni, Maria Rosa borràs, acompanyades d’un dels ajudants de Ses Majestats, han presentat en roda de premsa la novetat. Campos ha explicat que “ens fa moltíssima il·lusió anunciar la Casa de les Joguines, un lloc màgic on els nens i nenes podran descobrir com els emissaris dels Reis d’Orient fabriquen i preparen totes les joguines que els més petits demanen a les seves cartes”. Campos ha afegit que “ja feia temps que des de l’Ajuntament li donàvem voltes a aquesta proposta in teníem ganes de fer-la realitat i enguany, que hem millorat la situació econòmica del consistori, podrem realitzar aquesta activitat”.

Els nens i nenes podran visitar la Casa de les Joguines els propers dies 2, 3 i 4 de gener en horari de matí i tarda. Per accedir-hi s’hauran d’adquirir les entrades gratuïtes a través de www.teatremontcada.cat o, de forma presencial, a l’Auditori Municipal, a partir del 21 de desembre, a les 17h.

L’accés a la visita serà per grups familiars o d’amics fins a un màxim de 8 persones, que només hauran de treure una entrada per grup. El recorregut durarà 25 minuts, aproximadament, i estaran sempre acompanyats per un dels ajudants del Reis d’Orient, Durant la visita, els assistents podran veure les diferents sales de treball dels emissaris reials i també al Carter Reial i el Patge Xumet. La regidora de Cultura i Patrimoni, Maria Rosa Borràs, ha afirmat que “convidem a tots els infants de Montcada i Reixac a que vinguin a descobrir tots els secrets mai explicats d’aquesta meravellosa casa”.

En aquest vídeo, podeu veure la presentació de la Casa de les Joguines que l'alcaldessa, Laura Campos, i la regidora de Cultura i Patrimoni, Maria Rosa Borràs, han fet aquest dijous a la Casa de les Aigües... amb la participació final d'un personatge sorpresa: 
 

Darrera actualització: 03.12.2021 | 09:32