Arròs amb calamars i gambes

Dissabte, 11 d'abril de 2020 a les 12.30 h

A càrrec de David San Martín del @elsortidor

On: Xarxes socials de La Unió de Mas Rampinyo Facebook i Instagram

INGREDIENTS (per a dues persones):

  • 200 gr. d'arròs bomba de pals.
  • 600 gr. fumet vermell de marisc (galera, cranc, pastanaga, ceba, porro i all negre)
  • 1 gra d'all picat
  • 1 gra d'all
  • 15 gr. pebrot vermell picat
  • 15 gr pebrot verd picat
  • 1 bri de safrà
  • 5 gr. de carn de nyora
  • 2 gr. de pebre vermell dolç
  • 60 gr. tomàquet ratllat
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • 8 gambes
  • 4 calamars
Darrera actualització: 07.04.2020 | 09:29

Imatges