ACTUALITAT

Ampliació de les taules de bars i restaurants en espais interiors i de l’aforament als esdeveniments esportius

30.09.2021

A partir d’aquest dijous, 30 de setembre, es podran reunir un màxim de 10 persones per taula tant en espais interiors com exteriors. D’altra banda, l’aforament en recintes esportius de més de 10.000 persones passa del 40 al 60% a l’aire lliure i del 30 al 40%, en tancats.  

L’oci nocturn en espais exteriors i la restauració amplien els seus horaris gràcies a la millora de la pandèmia

22.09.2021

A partir d’aquesta matinada, els establiments d’oci nocturn a l’aire lliure podran obrir fins a les 3h mentre que la resta de negocis de la restauració ho podran fer fins a la 1h amb mitja hora per desallotjar als clients, en ambdós casos. 

La millora de les dades de la Covid-19 permet eliminar restriccions que afectaven drets fonamentals

09.09.2021

A partir d’aquest divendres, 10 de setembre, s’aixeca la limitació de més de deu persones en les trobades socials i s’elimina l’aforament màxim del 70% en centres de cultes i en els actes i cerimònies civils o religioses.

L'Ajuntament celebra l'acte institucional de la Diada amb un reconeixement a la feina realitzada pels serveis sanitaris durant la pandèmia de la COVID-19

07.09.2021
  • Enguany el convidat a intervenir a l’acte institucional és el director mèdic de l’Hospital Sant Pau de Barcelona, Xavier Borràs.
  • La Diada, que es podrà seguir en directe www.montcada.cat i www.laveu.cat, comptarà amb la traducció simultània de la llengua de signes.

 

El TSJC aixeca el toc de queda a Montcada i Reixac i a la majoria de municipis de Catalunya

19.08.2021

Només 19 poblacions mantindran la restricció de mobilitat entre la 1 i les 6 h, després que el Tribunal hagi tombat aquest dijous la nova pròrroga del toc de queda proposada pel Govern de la Generalitat.

Salut prorroga el confinament nocturn fins al 27 d’agost

17.08.2021

La continuïtat del toc de queda, que afecta Montcada i Reixac i 147 municipis més de Catalunya, ve acompanyada de novetats en els criteris d'aplicació.

VÍDEOS RELACIONATS

TWITTER PROTECCIÓ CIVIL