Sessió informativa del mòdul d’inserció sociolaboral de manipulats i logística

Dilluns, 16 de setembre de 2019 a les 00:00

La trobada és aquest dimarts, 17 de setembre, a les oficines d'Ocupació i Treball (Alt de Sant Pere, 73), a les 9.30 h, i és oberta a tothom.

Les persones interessades a participar al mòdul d’inserció sociolaboral de manipulats i logística, que forma part del Pla Local d’Inclusió Social, poden assistir demà dimarts, 17 de setembre, a una sessió informativa sobre el programa, que tindrà lloc a les dependències d’Ocupació i Treball (Alt de Sant Pere, 73), a les 9.30 h. L’acció és oberta a tothom, tot i que s’adreça especialment a persones en situació de vulnerabilitat que tenen dificultats per accedir als circuits normalitzats de formació i recerca de feina. La iniciativa és una propostes de les regidories de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió i d’Ocupació i Treball, per tal de millorar les competències professionals de la ciutadania, integrar-se al món laboral, assolir l’autonomia personal i promoure la seva inclusió al municipi.

El curs es farà del 23 de setembre al 15 de novembre, tindrà una durada de 170 hores, dividides en una primera part de formació (105 hores), mitjançant la qual s’obtindrà el carnet de manipulació i carretoner/a. Un segon bloc correspon a les pràctiques no laborals a empreses del sector i un tercer, sobre recerca i eines per accedir al mercat de treball. Per participar al programa, cal residir a Montcada i Reixac i estar en situació de desocupació. Per a més informació, contactar amb Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió (Masia, 39) o amb Ocupació i Treball.

Darrera actualització: 16.09.2019 | 13:06