Punt del voluntariat

El punt de voluntariat és un nou projecte promogut per Participació Ciutadana, que s’adreça a persones i entitats interessades a dur a terme un projecte de voluntariat.

El servei municipal ofereix informació i acompanyament a les persones que vulguin participar en algun projecte, amb informació de les diferents opcions existents al municipi; dóna suport a les entitats en la redacció de projectes de voluntariat i en la difusió de la seva activitat; i duu a terme accions de sensibilització a la població en general sobre la importància de fer voluntariat i en reconeixement a les persones voluntàries del municipi.

Horari: dimarts de 16 a 18 h

Per assistir-hi, cal demanar cita prèvia, a l’adreça de correu electrònic participaciociutadana@montcada.org o bé, trucar al 935 726 474 Ext. 4000.

A banda del sistema presencial, de forma virtual n’hi haurà informació al butlletí digital que el servei emetrà cada mes i al web de Participació Ciutadana (entitats.montcada.cat), on es pot consultar els projectes d’organitzacions que busquen voluntariat i les persones interessades hi poden omplir un formulari digital.

Ajuntament de Montcada i Reixac

Av. de la Unitat, 6 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 726 474
Fax: 935 726 493
Adreça electrònica: oac@montcada.org
Lloc web: www.montcada.cat
Horari:  
Vegeu horari OAC
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 12.03.2020 | 16:48