Oficina d'Atenció a la Dona - OAD

Horari: dimarts i dijous, de 8 a 14 h. Atenció presencial amb cita prèvia. Telèfons: 670 020 577 i 935 651 122 - oficinadona@montcada.org
Per a urgències truqueu:

  • 112 - Mossos d'esquadra

  • 016 - Atenció a víctimes de maltractaments per violència de gènere

  • 900 900 120 - Atenció violència masclista Generalitat de Catalunya o envieu correu electrònic a 900900120@gencat.cat

  • 671 778 540 - WhatsApp 24 h Generalitat de Catalunya

L'Oficina d'Atenció a la Dona és un servei municipal que ofereix informació, formació, assessorament i atenció especialitzada en temàtiques d'interès per a les dones ( familiar, laboral, educatiu,social etc). Està adreçat a dones residents a Montcada i Reixac.

L'OAD desenvolupa accions específiques per a dones, les quals formen part de les polítiques locals d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes impulsades des de la Regidora Dona i Igualtat.

QUÈ OFERIM?

Informació i orientació Informem, orientem, assessorem sobre recursos, activitats, serveis; donem recolzament emocional.
Si el cas ho requereix, concertem visita amb els serveis especialitzats o derivem a altres serveis municipals.

Suport i assessoria a les entitats i grups de dones, per a la organització, gestió i realització d'activitats adreçades a dones.

Xerrades, cursos, conferències, espais de trobada, facilitem recursos, coneixements i eines que permeten afavorir l'apoderament de les dones (accés a les Tecnologies de la Informació i Comunicació, autoestima, participació ciutadana, cura de la salut, visibilitat i memòria històrica de les dones, interculturalitat etc), espais d'interrelació i lleure.

SERVEIS ESPECIALITZATS

Atenció psicoemocional Servei d'atenció, suport i recuperació psicològica i emocional per a dones que pateixin una situació de violència. Atenció individual o teràpia de grup realitzades per psicòlogues de l'Associació El Safareig.

Assessorament jurídic, assessorament i informació legal en casos de separacions, maltractaments, divorci, custòdia de fills, estrangeria, drets socials o laborals. L'atenció és a càrrec del Col-legi d'advocats de Sabadell.

Cal demanar cita prèvia personalment o per telèfon a qualsevol dels dos serveis.

HORARI D'ATENCIÓ

De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h (Existeix la posibilitat de concertar visites fora d'aquest horari)

TOTS ELS SERVEIS SÓN GRATUÏTS I CONFIDENCIALS

Carrer Major, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon:935 651 122
Telèfon:935 651 121
Adreça electrònica: oficinadona@montcada.org
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 13.09.2021 | 12:21