MIRA'MIR

Arriben els colors a Montcada i Reixac!

Llistat d'artistes participants: Ache Rodríguez, Alba Bla, Bastián Prendes, Daniel Thomàs, Danny Rumbl, El Niño de las Pinturas, Gomad, Harry Bones, Hono, Joel Arroyo, Kinmx Kathrina, Limbo, Maga, Nana, Nove Noel, Oriol Arumí, Reb, Sergi Bastida, Slim Art, Taker One, Tim Marsh, Txemy, Urih, Werens i Xvaliente


Bases barra de bar


Montcada i Reixac és un municipi travessat per diverses infraestructures que hi tenen un gran impacte. Una d'elles és l'autopista C-33, que recorre elevada més de mig quilòmetre pel nucli urbà, generant una zona grisa i sense vida.

Des de l’Ajuntament de Montcada i Reixac volem transformar aquest espai en un pol d'atracció, convertint-lo en una immensa galeria d'art a l'aire lliure. Els pilars esdevindran enormes llenços d'obres pictòriques de gran envergadura que, seguint un fil argumental, es presentaran com un bosc d'arbres mil·lenaris al mig de la ciutat que amaga animals majestuosos en convivència harmoniosa amb infants valents. També hi haurà, camuflats a les pintures, animals característics de la fauna autòctona del Besòs, el riu que travessa la ciutat. Es tracta d'una al·legoria amb la qual volem fer reflexionar sobre la nostra relació amb l'entorn natural i establir una mirada esperançadora per a les generacions futures.

Amb aquest objectiu, posem en marxa el festival Mira'Mir i oferim als artistes 25 pilars de més de 64 m2 de superfície que hi ha al llarg de 500 metres sota l'autopista per realitzar un gran mural de temàtica relacionada amb la natura i el medi ambient. Aquesta activitat artística es realitzarà utilitzant la tècnica mural, amb pintura plàstica per a exterior, pinzells, corrons i aerosols ecològics.

Aquest festival se celebrarà durant tot el cap de setmana del 19 al 21 d'octubre de 2018 i comptarà amb tallers, actuacions musicals i una àmplia oferta gastronòmica.

Adreça:

Sota autopista C-33

Darrera actualització: 25.10.2018 | 13:22