Ampliació institut-escola El Viver

Dilluns, 30 de gener de 2023 a les 14:16

S’amplia el centre educatiu El Viver, que va esdevenir institut-escola durant el curs 19-20.

L’escola pública El Viver, a Can Sant Joan, és ampliada per a poder acollir el volum d’alumnes que es preveuen per als cursos vinents. Amb l’actuació s’ha pal·liat la manca d’espai al  municipi que hi havia per a tots els alumnes d’ESO.

Fases de les obres ja completades

Les obres han consistit en aixecar un pis sobre la teulada de la segona planta per generar tres aules més, les quals acullen les especialitats d’informàtica i laboratoris de ciències i tecnologia. També s’ha creat una aula gran que, mitjançant un panell mòbil, es pot desdoblar en dos espais.

Quarta fase de l’actuació

Aquesta consistirà en augmentar el bloc d’infantil i de primària, annexant un volum de tres alçades en la seva façana sud, en l’espai disponible entre l’edifici i el carrer de la Font.

Aquesta edificació disposarà, al primer pis, d’una aula de desdoblament, una altra de reforç i un espai per l’associació de famílies (AFA) mentre que al segon pis, hi haurà una aula de desdoblament, una aula de reforç i un espai per l’associació d’alumnes. A la planta baixa, es construiran dues grades per convertir aquest porxo en una aula coberta a l’aire lliure. Aquesta ampliació també preveu una escala amb sortida directa a l’exterior, que incorporarà una nova sortida d’emergència i, al mateix temps, permetrà el funcionament independent de les associacions de famílies i alumnes.

  • Pressupost: 549.917,36 €
  • Durada: 6 mesos
  • Finançament:
  • Licitació: COSPLAN
  • Direcció Facultativa: Jordi Juan i Xavier Munuera
Darrera actualització: 30.01.2023 | 14:23

Imatges