2.6. Treballar per un espai públic digne

 1. Actualització de l’Ordenança municipal reguladora de la protecció i tinença d’animals.
 2. Foment del soterrament progressiu de les línies elèctriques i de telefonia aèries en el nucli urbà.
 3. Millora de la gestió i inspecció de la neteja i manteniment als barris.
 4. Persecució de l’incivisme i de l’abocament descontrolat de voluminosos (mobles, matalassos, electrodomèstics, etc) a la via pública i en entorns natural, tot modificant les ordenances de civisme per tal d’adequar-les a la realitat actual.
 5. Actuacions a la via pública per millorar la mobilitat de les persones, a través de l’adequació de les voreres del municipi.
 6. Execució d’obres de millora de l’asfaltat del municipi.
 7. Redacció del Pla d’accessibilitat de Montcada i Reixac.
 8. Millora i manteniment del clavegueram a través de l’execució del Pla director del clavegueram.
 9. Formació del personal de l’Ajuntament, fer campanyes de divulgació i auditar els projectes urbanístics a través de la perspectiva de l’urbanisme feminista.
 10. Adequació dels equipaments municipals a la normativa de seguretat i accessibilitat.
 11. Permetre i incentivar el desenvolupament dels solars buits (Valentine, carrer Quarters, Daicolorchem i Plaça Espanya), tot assegurant una construcció i una urbanització que garanteixi l’accés a l’habitatge, accessibilitat i cohesió.
 12. Col·laboració amb els promotors de l’espai de la cruïlla dels carrers Major i Ripoll per tal de recuperar aquesta zona degradada i permetre aparcament, habitatge, comerç i un espai públic digne.
 13. Permetre el creixement d’empreses del municipi tot garantint la legalitat per tal que les inversions aportin llocs de treball de qualitat i un creixement sostenible.
 14. Adequació del front fluvial del Besòs a l’Avinguda de la Ribera: millora del vial, voreres i xarxa ciclable.
 15. Millora i actualització dels parcs infantils. Canvi progressiu dels jocs, tot tenint en compte la franja d’edat dels 8-12 anys i els infants amb mobilitat reduïda, amb l’objectiu de fer-los inclusius.

Darrera actualització: 08.03.2023 | 15:22