Programa Festa major 2018

Divendres, 4 de maig de 2018 a les 00:00

La Festa Major és un moment especial que ens permet viure Montcada i Reixac d’una manera intensa. Actes tradicionals, propostes lúdiques i activitats que mica en mica s’hi han fet el seu espai integren un ampli programa festiu que cada any ens convida a gaudir de la nostra cultura i de la nostra gent. La Festa Major és una cita ineludible per a tothom i esdevé un eix d’unió de tots els veïns i veïnes dels barris del nostre municipi.

L’èxit d’aquesta celebració són la varietat i qualitat dels actes, les propostes engrescadores, l’alta participació, el bon ambient que es respira durant els quatre dies... però especialment, l’esforç que el personal municipal, les entitats i els col·lectius fan any rere any per millorar l’oferta d’activitats. Aquesta voluntat d’innovar de forma constant, de no conformar-nos amb fer les coses igual de bé sinó intentar superar-nos, ens permet presentar un programa adaptat al moment i als gustos actuals del públic, però sense perdre l’essència ni aquelles activitats consolidades i que cada any desitgem que tornin.

Tradicions com el correfoc, els gegants, les puntaires, les havaneres, els castells o les sardanes; les activitats de caire popular com el concurs d’arròs i la sardinada; els balls i concerts; els jocs infantils al carrer Major... tot plegat, torna al programa d’actes, amb d’altres propostes, com la matinal de dansa i festa Holi, que es consolida amb aquesta tercera edició, o el supertobogan, que va ser un èxit l’any passat. Els esports hi tenen un cop més un paper destacat i l’Espai Poblet esdevindrà l’epicentre del públic juvenil. En definitiva, presentem una oferta rica i variada, representativa de la diversitat del nostre municipi i de la riquesa del teixit associatiu.

La Festa Major expressa l’orgull d’una ciutat que celebra la seva capacitat d’unir esforços i voluntats per convertir la celebració en un espai de relació, de proximitat, de participació i de convivència.

Bona Festa Major!

 

Laura Campos Ferrer
Alcaldessa de Montcada i Reixac

 

Maig del 2018

Darrera actualització: 18.09.2018 | 09:50