Beques 2021-2022

Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 08:37

Menjador i d'escolarització.
Termini: del 26 d'abril al 30 de maig

TRAMITACIÓ DE LES BEQUES ESCOLARS 2021-2022

1. DESCRIPCIÓ

MENJADOR ESCOLAR

Per als alumnes/as d’Educació Infantil, Primària i Secundària de les escoles públiques i concertades del Vallès Occidental empadronats a Montcada i Reixac.

Les beques de menjador escolar són atorgades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i  es poden consultar les bases a la web del Consell Comarcal del Vallès Occidental http://www.ccvoc.cat/.

MATERIAL ESCOLAR I SORTIDES

Per als alumnes/as d’Educació Infantil, Primària i Secundària de les escoles públiques  i concertades de qualsevol població que estiguin empadronats a Montcada i Reixac.

Les beques de material escolar i sortides són atorgades per l’Ajuntament de Montcada i Reixac i es poden consultar les bases a la web de l’Ajuntament.

2. TERMINI DE PRESENTACIÓ

El termini ordinari de presentació de les sol·licituds és del 26 d'abril al 30 de maig 2021

3. COM ES POT TRAMITAR?

TELEMÀTICAMENT amb caràcter preferent:

 Com fer el tràmit electrònicament?

 1. Cal descarregar-se el model  i de sol·licitud, omplir-la i guardar-la a l'ordinador des d'on s'està fent el tràmit. 

 2. També cal tenir preparada i guardada a l'ordinador la documentació complementària necessària amb format PDF amb un tamany inferior a 5 MB (si no es té en format electrònic, cal escanejar-la prèviament) 

 3.  Seguidament, un cop tingueu tota la documentació a punt,  podeu seguir amb la tramitació mitjançant instància electrònica clicant aquí: “TRAMITAR ARAA partir del 26 d'abril (haureu d'omplir la instància amb les dades que us demana i ajuntareu la documentació: model de sol·licitud i documentació complementària).

SUPORT A LA TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA

 1. En aquest VÍDEO-TUTORIAL us expliquem, pas a pas, com presentar una instància de manera electrònica.

​SUPORT PER OMPLIR LA SOL·LICITUD DE LES BEQUES

RECORDEU QUE:        

IMPORTANT! Recordeu que per accedir a les dependències municipal és obligatori l’ús de mascaretes. Per a la tramitació presencial accedirà tan sols una única persona per cita/ sol·licitud.

Per a més informació o resolució de dubtes poden trucar al telèfon 660 595 981 o al correu electrònic serveissocials@montcada.org, en horari de 9.30 a 14 h.

PRESENCIALMENT amb caràcter excepcional:i només amb cita prèvia. DEMANAR CITA PRÈVIA

  • Només per aquells casos que no disposin dels mitjans necessaris per fer la tramitació telemàtica.

  • La documentació per realitzar la sol·licitud:

  • A partir del 19 d'abril, i només en els casos excepcionals que no disposin de mitjans per a imprimir-la, podran recollir la sol·licitud al taulell de recepció de l’Ajuntament i a les dependències de Serveis Socials Casa de la Vila i Kursaal.

  • La presentació de les sol·licituds es farà mitjançant cita prèvia, durant la franja horària de 9 a 14 h de dilluns a divendres a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, avinguda de la Unitat 6.

  • Per a fixar la cita prèvia per internet a https://citaprevia.montcada.cat, o posar-se en contacte al telèfon 93 564 47 34 o 93 564 07 56, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

  • Les famílies que requereixin de cita prèvia per a la tramitació presencial de la sol·licitud hauran de demanar-la segons les dates de distribució per centres escolars.

  • 26, 27, 28, 29 i 30 d'abril: Escola El Turó, Escola Reixac, Institut La Ferreria

  • 3, 4 5, 6 i 7 de maig: Institut Escola El Viver i Institut La Ribera

  • 10, 11, 12, 13 i 14 de maig: Escola Elvira Cuyàs, Escola Font Freda, Institut Escola Mas Rampinyo, Escola Mitja Costa i FEDAC

  • 17, 18, 19, 20 i 21 de maig: Escola Ginesta, Col·legi La Salle, Escola Fontetes, Escola Mestre Morera, Escola Ciutat Comtal, Institut Montserrat Miró i resta d’escoles de fora de municipi

  • 25 ,26, 27 i 28 de maig: Incidències

  • GUIA D’AJUDA on s’explica com omplir la sol·licitud de BEQUES ESCOLARS 2021-2022
  • A causa de l’estat d’alarma provocat pel COVID19, per evitar aglomeracions i mantenir en tot moment la distància de seguretat, s’ha habilitat la modalitat telemàtica de presentació de sol·licituds amb caràcter preferent. En la mesura del possible s’han de fer totes les gestions telemàticament. Només en casos excepcionals es tramitaran les sol·licituds presencialment mitjançant cita prèvia.

  • Presentació de la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, sempre amb cita prèvia i durant els dies assignats per a cada escola.

  • S’ha de realitzar una única sol·licitud per família, independentment del centre al qual assisteixen els infants.

  • Els sol·licitants que començaran P3 en el curs 2021-22 han de presentar la sol·licitud dins del termini de presentació de sol·licituds de primera convocatòria indicant l’escola de la prematricula. En cas d’algun canvi d’escola ho comunicaran a Serveis Socials.

  • Les sol·licituds només podran prosperar si es presenten amb tota la documentació requerida per a la seva tramitació.
  • No es tramitarà cap ajut escolar als alumnes/as que no constin en el padró municipal.

  • La quantitat dels ajuts escolars de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i del Consell Comarcal del Vallès Occidental, està supeditada a la partida corresponent dels pressupostos del 2021 i a la baremació econòmica corresponent.

Darrera actualització: 10.05.2021 | 07:29