Bases MontcadaSons 2022

Divendres, 25 de març de 2022 a les 13:00

Concurs adreçat a solistes i grups musicals locals.

 1. L’objecte d’aquestes bases és regular la participació de solistes i grups musicals locals en el MONTCADASONS 2022, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juny de 2022, a l’espai Poblet de Montcada i Reixac, dintre del programa d’activitats de la Festa Major 2022.
  L’activitat té com a objectiu la potenciació de l'àmbit musical a Montcada i Reixac, per mitjà de la participació dels solistes i els grups musicals locals, amb el propòsit de promocionar i difondre l’art musical al municipi.
 2. L’activitat proposta va adreçada exclusivament als músics, és a dir, a les persones que a l’escenari fan ús d’algún instrument musical, inclosa la veu.
  Per poder participar a l’activitat, els solistes hauran d’haver nascut o estar empadronats a Montcada i Reixac. En el cas dels grups musicals, almenys un dels seus components ha d’haver nascut o ha d’estar empadronat a Montcada i Reixac.
 3. Els  grups o solistes que participen en el MONTCADASONS 2022, hauran d’actuar en directe al voltant de 40 minuts a l’escenari que es muntarà davant del pavelló Miquel Poblet, a l’espai Poblet del camí de Font Freda.
  La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva el dret d’organitzar l’event, quant a les disposicions tècniques i als horaris i durada d’actuació dels músics, en relació a les necessitats pertinents de la resta d’actes organitzats amb motiu de la Festa Major 2022, ja que l’activitat està inclosa dintre dels actes programats a dita Festa Major 2022.
 4. Les aportacions municipals van a càrrec del pressupost de la Regidoria de Cultura i Patrimoni i es concedeixen als músics participants en concepte de la seva actuació.
  L’aportació que rebran els  grups o solistes per participar en aquesta mostra serà de 150 € per participant, fins a un màxim de 750 euros en total.
  L’aportació es pagarà al solista o, en el cas dels grups musicals, a la persona designada pel propi grup per representar-lo.  Per tant, els grups musicals hauran de nomenar a una persona, d’entre els seus integrants, que es faci responsable del cobrament de l’aportació. El solista o la persona responsable del grup haurà de facilitar un compte bancari per poder ingressar l’import de l’aportació.
  Aquesta aportació no s’haurà de justificar, ja que està contemplada com a remuneració per a la realització del concert portat a terme, és a dir, és la pròpia actuació dels músics dintre del programa d’activitats de la Festa Major 2022 la que justifica l’aportació.
 5. Els grups o solistes interessats en participar en aquesta edició hauran de presentar la següent documentació:
  • Full d’inscripció
  • Una fotografia del grup o del solista, amb bona resolució. Si es presenta en format digital haurà de tenir un màxim de 8 Mb. El full d'inscripció es pot aconseguir a la consergeria de la Casa de la Vila i també descarregar en aquesta pàgina (vegeu documentació).
   Els grups o els solistes tenen temps de presentar la documentació fins el 24 d’abril de 2022 a la consergeria de la Casa de la Vila (c. Major, 32), en el seu horari habitual: de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores; i dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores.
   També es pot fer digitalment, enviant la documentació demanada al correu electrònic cultura@montcada.org, fins les 24 hores del dia 24 d’abril de 2022.
 6. La realització del MONTCADASONS 2022 està condicionada a les mesures de prevenció de la Covid-19 que marqui la normativa vigent.

La participació en el MONTCADASONS 2022 comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Montcada i Reixac, març de 2022

Darrera actualització: 18.05.2022 | 10:28