Xarxa ciclable N-150

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 00:00

S’incrementa el tram de xarxa ciclable a Montcada i Reixac, ampliant la vorera i els metres de carril bicicleta a la N-150. L’obra permet continuar creant l’anella cívica per relligar els barris i afavorir una mobilitat més sostenible.

La carretera N-150, pacificada i vertebradora                                     

L’objectiu del projecte és continuar transformant l’antiga carretera N-150 per a convertir-la en una via de connexió entre diferents barris, polígons industrials i municipis. L’actuació consisteix en ampliar el carril bici 180 metres més, des del Coll de Montcada fins enllaçar amb la resta de xarxa ciclable prèviament efectuada.

A causa de la forta inclinació de gran part d’aquest tram, el carril s’executa sobre un talús creat amb terres de reblert i on s’ha fet una fonamentació i estructura volant per assegurar l’estabilitat de l’actuació.

Desviament del carril bici al polígon del Coll de Montcada             

El projecte també ofereix una connexió per a bicicletes seguint la traça del sender GR92 al seu pas pel polígon del Coll de Montcada, desviant el seu pas per dins el parc en comptes de l’antic recorregut per la vorera del polígon, creant uns 195 metres de carril bici i una major connexió amb el parc. A més, l’obra inclou un accés per a vianants amb escales, des de la N-150.

Pressupost: 299.999 €
Durada: Març – Agost 2022
Finançament: Ajuntament i AMB
Licitació: Cosplan


Mostra un mapa més gran

Darrera actualització: 13.12.2022 | 14:03