Programa Treball i Formació 2018

L’Ajuntament de Montcada i Reixac va contractar 24 persones en el marc del programa Treball i formació 2018, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha impulsat aquesta subvenció destinada a la contractació i formació de persones en situació d’atur, prioritzant aquelles amb més dificultats socieconòmiques.

Cal destacar que,  a més de l’experiència laboral, els participants realitzen accions formatives durant la seva contractació, per tal d’ampliar les seves competències, aptituts i coneixements professionals.

Aquest pla d’ocupació té l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de persones del municipi en situació d’atur.

Concretament, a aquesta convocatòria s’ha establert la contractació principalment d’aquests col·lectius:

  • Persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i preferentment més grans de 45 anys.
  • Persones en situació d’atur beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.
  • Dones en situació d’atur.

Els contractes laborals tenen una durada de 6 a 12 mesos i es destinen majoritàriament a Serveis Municipals. En quant al perfils professionals dels participants, són peons/es d’obra, pintura i jardineria, així com auxiliars administratius/ves.

Amb aquestes contractacions es porten a terme actuacions d’interés general i que suposen la  millora de l’espai públic del municipi.

Unió Europea  Generalitat de Catalunya     SOC  Ajuntament - SPE

Darrera actualització: 27.05.2019 | 07:20
Darrera actualització: 27.05.2019 | 07:20