Regidoria d'Educació

La Regidoria d'Educació promou les potencialitats educatives que ofereix la ciutat per tal d'afavorir el creixement de les persones al llarg de tot el seu itinerari vital i millorar la seva qualitat de vida, de manera conjunta amb els diferents agents de la ciutat.

Escoles bressol Infantil i Primària Secundària Ensenyament postobligatori
Escoles bressol Educació Infantil i Primària Educació Secundària Ensenyament postobligatori

Impulsa  el concepte de “ciutat educadora” perquè el coneixement i l’educació son eixos bàsics del desenvolupament i de la cohesió social, alhora que aposta per l’escola pública al municipi i garanteix el manteniment de tots els equipaments públics existents.

Informa de l’accés als recursos existents per a tots els infants de Montcada i Reixac per tal de cobrir les necessitats bàsiques per al seu desenvolupament personal. Treballa i aprofundeix en el reconeixement i desenvolupament de l' infant com a subjecte de ple dret. Facilita la realització del projecte de vida de les persones joves atenent la diversitat de formes i models de vida, incidint sobre els aspectes estructurals i conjunturals que dificulten les oportunitats de les persones joves i que cal transformar per tal d’evitar la reproducció de desigualtats.

Creu en el jove com a agent de canvi social i impulsa el seu paper actiu com a ciutadà en el conjunt de la societat, oferint espais per a la seva participació en la presa de decisions, així com oportunitats per donar rellevància a la seva visió del món.

Avinguda de la Unitat, 6 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Nom de contacte: Montse Marcos
Telèfon:935 726 474
Fax: 935 726 493
Adreça electrònica: educacio@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 14 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.09.2021 | 07:47