Un total de 440 infants participaran als casals d'estiu 2020

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 16:00

Les indicacions sanitàries per la Covid-19 marquen el desenvolupament de les activitats de les regidories d'Infància i Joventut i d'Esports.

Un total de 440 infants i joves participaran als casals d'estiu que organitza l'Ajuntament durant el mes de juliol i que s'han posat en marxa aquest dilluns, 29 de juny. La Covid-19 marca el desenvolupament de les activitat, subjectes a les indicacions sanitàries i a l'evolució de la pandèmia. Els grups d'infants i joves han de ser d'un màxim de 10 integrants. Cal portar mascareta en el cas que no es pugui mantenir la distància mínima de 2 metres i es comprova a diari la salut d'infants i joves, amb l’entrada i la sortida de forma esglaonada.

Pel que fa a les dues propostes de la Regidoria d’Infància i Joventut, el Casal infantil compta amb 228 inscrits de 3 a 12 anys i es fa a les escoles Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo, Reixac i Casal de la Mina. Els Casals del Font Freda i del Mitja Costa no van arribar al mínim d'inscripcions necessari per tirar-lo endavant. Les activitats es dividiran en dues quinzenes, del 29 de juny al 10 de juliol i del 13 al 24 de juliol, i l’última setmana de juliol, del 27 al 31 de juliol, es farà a l’escola Elvira Cuyàs. D’altra banda, el Casal de Joves, amb 38 inscripcions, tindrà lloc durant cinc setmanes a l’institut Montserrat Miró, 10 a 14h (un dia, fins a les 18 h), de dilluns a dijous. Ambdós casals el gestiona la Fundació Pere Terrés i el centre d'interès és 'Siguem el camí que volem veure al món', amb propostes de lleure que permetran infants i joves conèixer millor el seu barri, associacions, història i tradicions.

El Casal Esportiu, coordinat per la Regidoria d’Esports, aplega 174 infants i joves. Les activitats es fan a la Zona Esportiva Centre i enguany hi haurà dos torns, del 29 de juny al 17 de juliol i del 20 al 31 de juliol. El programa inclou jocs individuals, tallers recreatius, balls i iniciació a diferents esports, entre d’altres. El casal ofereix diferents horaris, en funció de les necessitats de les famílies, amb o sense dinar, des de les 8 a les 17 h.

 

Darrera actualització: 29.06.2020 | 16:34