La regidoria d’Esports obre les preinscripcions per als Casals Esportius d’Estiu

Divendres, 26 de març de 2021 a les 12:00

Com a novetats, s’organitzaran activitats a la Zona Esportiva de Can Cuiàs i es tornarà a portar la direcció del Casal Específic de Futbol que l’FB Montcada havia impulsat als últims anys. Les preinscripcions es podran fer, de forma telemàtica o presencial, entre el 7 i el 14 d’abril.

La regidoria d’Esports ja està preparant l’organització d’una nova edició dels Casals Esportius d’Estiu que se celebraran a les instal·lacions municipals. El casal multiesportiu es farà entre el 28 de juny i el 30 de juliol i es dividirà en dos torns (del 28 de juny al 16 de juliol i del 19 al 30 de juliol). Com a novetat, enguany s’organitzaran activitats a la Zona Esportiva de Can Cuiàs, destinades  a infants nascuts entre els anys 2007 i 2017. La resta d’activitats es faran a la Zona Esportiva Centre (nascuts entre 2011 i 2017) i Pavelló Municipal Miquel Poblet (nascuts entre 2007-2010). Enguany, la regidoria d’Esports tornarà a portar la direcció del Casal Específic de Futbol que l’FB Montcada ha impulsat als darrers anys i que es farà a les instal·lacions municipals de futbol per a infants nascuts entre els anys 2005 i 2015.

El regidor d’Esports, Salva Serratosa, ha destacat la importància d’aquests casals per “afavorir, incentivar la pràctica esportiva i minimitzar el sedentarisme durant els mesos d’estiu dels infants i els adolescents”. Serratosa també ha explicat que, donada la situació socioeconòmica actual per culpa de la pandèmia de la Covid-19, “s’ofertaran els mateixos preus a tots els casals que es realitzin a les instal·lacions municipals i es mantindrà la rebaixa que ja es va aplicar l’any passat”.                      

El termini de preinscripció per als casals anirà de les 9 h del 7 d’abril a les 19.30 h del 14 d’abril, tant si es fa a les oficines de l’IME (Tarragona, 32), demanant cita prèvia al telèfon 935 650 999, o bé, de forma telemàtica, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.montcada.cat) o a la de la regidoria d’Esports (www.esportsmontcada.org). Aquesta preinscripció és obligatòria per a la participació en el procés d’assignació de places, però no garanteix la seva obtenció, que s’haurà de formalitzar amb una inscripció definitiva que estarà oberta entre el 26 d’abril i el 6 de maig i que només es podrà fer de manera presencial.

La regidoria d’Esports ha informat que l’oferta de Casal Esportiu estarà subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. 

Tota la informació sobre els Casals Esportius d'Estiu

Darrera actualització: 21.04.2021 | 09:04