La piscina d'estiu obrirà de forma gratuïta per a la població més vulnerable durant l’onada de calor prevista per a aquesta setmana

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 16:10

Els col·lectius més vulnerables de la ciutat tindran accés gratuït a la  piscina d’estiu de Montcada i Reixac (Bonavista, sn) des de demà, 26 fins a diumenge, 30 de juny, en horari de 15 a 19 h amb motiu de l’onada de calor.

L'Ajuntament i l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) han pres la decisió després que s’hagi activat el Pla de Protecció Civil (PROCICAT) per les elevades temperatures previstes per als pròxims dies. Aquesta mesura excepcional s’aplicarà als empadronats al municipi que siguin menors de 13 anys -acompanyats d’un adult-, a les persones a partir de 65 anys, a les dones embarassades i als aturats. Les persones interessades en accedir a la piscina d’estiu de forma gratuïta ho hauran d’acreditar degudament.

D'aquesta forma es posa a l'abast de la ciutadania un espai on poder refrescar-se i protegir-se millor de les altes temperatures. Tot i que durant aquests dies aquests col·lectius podran entrar lliurement, en cas què l'aforament estigui cobert, no es deixarà entrar ningú mentre la instal·lació no es vagi buidant de gent.

Darrera actualització: 26.06.2019 | 13:07