La comissió per millorar la piscina es constituirà a principi d’agost

Dijous, 25 de juliol de 2019 a les 13:00

L'incivisme, l'aigua calenta a les dutxes, les zones d'ombra, d'hamaques i de pícnic o canvis en els abonaments són alguns temes que tractarà aquest grup de treball.

L’Ajuntament i el grup de persones usuàries de la piscina municipal han mantingut aquesta setmana els primers contactes per tal de constituir la comissió per millorar la instal·lació. Dimarts, dia 23, el regidor d’Esports, Salvador Serratosa, es va reunir a la Casa de la Vila amb el grup i ahir dimecres, dia 24, es va fer una visita a la piscina per tal de comprovar-ne in situ algunes deficiències del recinte i fer-ne propostes de millora. La previsió municipal és que la comissió de seguiment d’aquest tema es constitueixi la primera setmana d’agost i estarà integrada pel govern local, els grups de l’oposició, les persones usuàries i personal tècnic municipal.

A la comissió prioritzarem quins temes són més urgents i quines actuacions podrem tirar endavant, en funció del pressupost de què disposem”, ha explicat el regidor, tot destacant la bona entesa assolida entre al grup d’usuaris i el consistori. Els temes a tractar són diversos i la solució depèn, en alguns casos, d’inversions, i en d’altres, de canvis organitzatius. Les qüestions que es tractaran a la comissió són, entre d’altres, l’incivisme, l’aigua calenta de les dutxes, les zones d’ombra, d’hamaques i de pícnic, l’estat de la piscina petita, així com la possibilitat d’adaptar els abonaments a noves realitats familiars o possibilitar que amb una entrada es pugui entrar i sortir del recinte més d’una vegada al dia.

 

Darrera actualització: 25.07.2019 | 13:26