L’Ajuntament estrena una pàgina web monogràfica sobre el soterrament

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament ha fet pública aquesta setmana la pàgina web https://soterrament.montcada.cat; un portal monogràfic on es recull tot allò relacionat amb el soterrament de les vies de la R2 al municipi.

Més de 30 anys d’una llarga reivindicació tant del consistori com de la ciutadania de Montcada i Reixac per exigir que es compleixi el projecte de soterrar unes vies que trenquen la ciutat en dos.

La web inclou seccions com un recull de les notes de premsa publicades per l’Ajuntament relacionades amb aquesta temàtica, una cronologia amb o un recull de premsa dels diferents mitjans de comunicació, així com l’Auca del soterrament, l’obra del dibuixant i il·lustrador Carlos Azagra on apareixen alguns dels esdeveniments més importants durant la reivindicació del soterrament.

La publicació d’aquest portal arriba pocs dies abans de la celebració de la I Diada pel soterrament, que tindrà lloc aquest diumenge, 24 de novembre, a la plaça Joanot Martorell. La Diada aspira a convertir-se en una jornada anual on es commemorarà la lluita i l’exigència de la ciutadania al llarg de les últimes dècades.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 11:33