Estratègia empresarial sobre innovació, nous models de negoci i millora de les finances i les vendes

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 00:00

La presentació dels dos projectes tindrà lloc el 28 de setembre i els dos tallers formatius es faran a l’octubre.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà del departament de Desenvolupament Econòmic i Promoció Econòmica, ofereix aquesta tardor un projecte d’estratègia empresarial sobre innovació i nous models de negoci i sobre la millora de les finances i les vendes. El projecte pretén desenvolupar una estratègia de gestió i unes pràctiques comercials adequades i pretén millorar la viabilitat i competitivitat de les empreses, promoure l'ús de tecnologies innovadores i donar suport a la millora de processos. Els dos projectes i els tallers formatius vinculats a aquests àmbits i que tindran lloc a l’octubre es presentaran el pròxim, el 28 de setembre (10 a 12 h), en format en línia. Per participar a la presentació cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Un dels projectes que es posa en marxa és ‘Innovació i nous models de negoci’ i el taller formatiu serà de dues sessions, els dies 3 i 5 d’octubre, a la seu de Desenvolupament Econòmic i Promoció Econòmica (Alt de Sant Pere, 73), de 9 a 11 h. En aquesta formació es donaran eines de treball metodològic, propostes per innovar en els models de negoci, es faran tallers pràctics per descriure el model de negoci actual i com millorar-lo i metodologia per fer seguiment d’un pla d’acció.

L’altre projecte és ‘Millora les finances i les vendes i gestiona amb èxit’ i el taller es farà els dies 17 i 19 d’octubre, a la seu del departament, de 9 a 11 h. A les dues sessions es parlarà sobre la informació financera essencial per gestionar amb èxit una empresa i sobre la integració de les vendes en el dia a dia.

Per participar als tallers, cal omplir aquest enllaç. Per a més informació, es pot contactar als telèfons 935 648 505 i 670 674 112 o bé, als correus electrònics montcadaempren@montcada.org i empresa@montcada.org

Darrera actualització: 18.09.2023 | 09:28