La plaça Francesc Macià inaugurarà un nou parc de salut

Dilluns, 12 de març de 2007 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac inaugurarà divendres 16 de març a les 17,30 hores un nou parc de salut, concretament a la plaça Francesc Macià. L'acte serà presidit per l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el regidor d'Esports i president de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME), Joan Parra.

Aquest equipament està format per mòduls d'activitat que formen un circuit establert que permet treballar diverses parts del cos a través de la realització de diversos exercicis físics encarats a millorar l'activitat cardíaca i respiratòria, augmentar la mobilitat articular, la coordinació, l'agilitat i la força muscular de les extremitats.

El regidor d'Esports, Joan Parra, ha destacat que aquest equipament vol convidar als montcadencs i montcadenques de totes les edats, tant als més grans com als joves, a fer exercici físic a l'aire lliure, en definitiva, combinar la idea de salut i d'aprofitament de l'espai públic.

Amb aquest, Montcada i Reixac compta ja amb cinc parcs de salut. En els darrers mesos, l'Ajuntament també n'ha instal·lat un al parc de la Font Pudenta, al parc Salvador Allende, a la plaça Lluís Companys i al Parc de les Aigües, davant del Casal de la Gent Gran Casa de la Mina. En aquest últim espai, la Diputació de Barcelona va instal·lar un equipament de característiques similars, però més pensat per a la gent gran.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 14:04