Exposició fotogràfica del Carnaval 2007

Divendres, 9 de març de 2007 a les 00:00

La Casa de la Vila de Montcada i Reixac (C/ Major, 32) acollirà fins al proper 25 de març una exposició fotogràfica amb imatges del Carnaval, celebrat el mes passat. La inauguració de la mostra es durà a terme el 13 de març a les 20 hores.

Les parets de la sala d'exposicions de l'equipament municipal s'ompliran amb imatges de la gran festa del Carnaval 2007. En total, es podran veure 150 fotografies fetes per membres de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOMIR), tècnics de Cultura i els fotògrafs montcadencs Santi Romero i Pere Capmany.

Aquestes fotografies recullen diferents moments de la festa, com ara, l'arribada del rei Carnestoltes, el dia 15 de febrer, el ball de disfresses infantils i la rua de Carnaval, el dia 18 i el judici del rei carnestoltes, el 21. La regidora de Cultura, Amelia Morral, ha afirmat que "enguany hem optat per preparar aquesta exposició en comptes d'editar un dvd, com a les darreres edicions, per que els participants tinguin un espai per retrobar-se i tenir una visió general de la celebració del Carnaval".

Darrera actualització: 31.05.2018 | 13:51