Conveni entre l'Ajuntament i l'entitat Associació Cultural Tazumal Catalunya- El Salvador

Dimarts, 13 de març de 2007 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat avui dimarts en Junta de Govern Local un conveni de col·laboració amb l'entitat Associació Cultural Tazumal Catalunya- El Salvador per a la realització de projectes en matèria de cooperació.

Com a resultat del conveni, Tazumal col·laborarà amb l'Àrea de Cooperació de l'Ajuntament donant-li suport en matèria de projectes de codesenvolupament i en les relacions amb altres institucions, especialment la Diputació de Barcelona mitjançant la Xarxa Barcelona Municipis Solidaris, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Fons Català de Cooperació i Desenvolupament. També participarà en les accions de sensibilització d'àmbit municipal, en el desenvolupament de la Fira del Comerç Just i a la confecció i implementació de projectes elaborats conjuntament. Com a contrapartida, l'Ajuntament aportarà a aquesta entitat 4.400 euros com a compensació per a la seva tasca.

El regidor de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, Carles Guijarro, ha manifestat que "el Consistori té interès en treballar conjuntament amb les entitats locals pel desenvolupament de les activitats lligades a l'àmbit de la cooperació. En aquest cas concret, la nostra col·laboració amb Tazumal ha anat creixent en els darrers anys".

Darrera actualització: 01.06.2018 | 14:06