Vermut musical. Rhythm Treasures, amb Myriam Swanson

Diumenge, 27 de setembre de 2020 a les 12.00 h

La incombustible Myriam Swanson encapçala The Rhythm Treasures, una maquinària de rhythm&blues i rock'n'roll primitiu amb base d'operacions a Barcelona i la vista posada en els juke joints i les pistes de ball nord-americanes de la dècada dels 50. Acaben de debutar amb "All Around the World", un plàstic rodó com ell mateix.

Han batejat el seu flamant disc de debut amb el suggeridor títol “All Around the World" (2019). Però sobre el terreny, la carta de presentació de The Rhythm Treasures suposa un viatge en el temps fins als anys 50 als Estats Units. Una ruta sonora per tot un seguit de juke joints i pistes de ball que van de Mississippi a Harlem i de Nova Orleans als bulevards de Hollywood, en definitiva, a l'època daurada del rhythm & blues i d'aquell fill bastard que va esdevenir-ne el primer rock'n'roll. The Ryhthm Treasures sona a tot això i més. Un quintet integrat per veterans de l'escena barcelonina que acumulen anys i quilòmetres de militància en combos com Flamingo Tours, Magnolia o Mambo Jambo.

El repertori combina composicions com "Round and Round" o "There Was a Storm", amb explosives lectures de joies dels catàlegs de Gino Parks, Little Willie John o fins i tot, el padrí de l'ska, Laurel Aitken.

Quin cost té:

Espectacle gratuït

Parc Antiga Cerveseria

Carrer Montiu - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 04.08.2020 | 10:11