Teatre. A.K.A. (Also known as)

Dissabte, 26 d'octubre de 2019 a les 21.00 h

Flyhard Produccions

Durada: 80 minuts


Entrades exhaurides!


Sinopsi:

A.K.A. (Also Known As) és un monòleg escrit per Daniel J. Meyer, protagonitzat per Albert Salazar i dirigit per Montse Rodríguez Clusella.

Guanyador del Premi MAX en les categories de millor autoria revelació per a Daniel J. Meyer i millor actor protagonista per a Albert Salazar i Guanyador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en les categories de Millor espectacle de petit format, Millor direcció (Montse Rodríguez) i Millor text original (Daniel J.Meyer)

Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe… bueno… faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitos interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno… “en realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí. Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser? L’obra tracta d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

Fitxa artística:

Idioma de l'espectacle: Català-Castellà 

Direcció: Montse Rodríguez Clusella
Repartiment: Albert Salazar
Dramatúrgia: Daniel J. Meyer
Dirección tècnica: Xavi Gardés
Escenografia: Anna Tantull
Il·luminació: Xavi Gardés
So: Xavi Gardés
Vestuari: Anna Tantull
Producció: Flyhard Produccions S.L.
Producció executiva: Sergio Matamala, Clara Cols i Roser Blanch

INFORMACIÓ IMPORTANT: Aforament reduït per les característiques de l'espectacle

Quin cost té:

12 € anticipada - 15 € dia espectacle

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 651 122
Adreça electrònica: cultura@montcada.org
Lloc web: teatremontcada.cat/
Horari:  
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 24.10.2019 | 07:51