Museu Municipal Montcada. #museuobert

Del 22 d'abril al 31 de maig de 2020

Museuobert.cat és un portal de difusió de col·leccions, que neix amb l'objectiu d'apropar el ciutadà a les institucions culturals, oferint la possibilitat de descobrir les peces dels museus i compartir-les a les xarxes socials.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per dues empreses del sector dels museus,  Nubilum i Coeli que, amb l’objectiu d’afrontar el temps de confinament que estem vivint i la necessitat de mantenir oberts els museus que han hagut de tancar les seves portes físiques, han posat la seva infraestructura i recursos per fer aquest projecte possible.
El portal és una eina a disposició del museus per difondre les seves col·leccions de forma ràpida i senzilla mostrant una imatge d’una peça amb una breu descripció  (cartel·la) tal com si estigués exposada en una de les seves sales.  Actualment el projecte compta amb la participació de més de 13 museus de diferents parts del territori que sumen més de 22000 peces consultables.
Us convidem a fer una immersió en les col·leccions municipals per descobrir la riquesa del patrimoni cultural de Montcada i Reixac.

Disponible a: www.museuobert.cat

Darrera actualització: 22.04.2020 | 09:31