Els boscos

Del 14 de gener al 16 de febrer de 2020

Exposició de pintura, gravat i escultura Pilar Masip

Inauguració: divendres 17 de gener de 2020, a les 19.30 h

En aquesta exposició presento una selecció d’obres de series que he fet des de l'any 1996 amb diferents disciplines artístiques: pintura, gravat, llibres d’artista i escultura, en que la fon d’inspiració son ELS BOSCOS. Fitxant la mirada en elements de la natura, com escorces, troncs, fulles, pedres, aigua, boira, llum... Ambient que m’ajuda’t a concebre cada peça com si d’un paisatge integral es tractes. 
Al 1996 vaig realitzar una sèrie de gravats i escultures relacionades amb els incendis que van assolar Catalunya a finals del segle passat, amb el  títol EL BOSC CREMAT. 
El gravat se m’ofereix com un ampli camp d’especulació tècnica i m’ha ajudat a cobrir la meva necessitat vital d’innovar. Utilitzo un gran repertori de variacions tècniques que sovint es combinen en una mateixa obra: xilografia, litografia i collage, entre d'altres. 
Un altre forma d’expressar-me artísticament és el llibre d’artista. Un d’ells es el llibre - escultura que presento amb el títol “Tronc I”.
La meva fons d’inspiració es la natura... l’observo, l’escolto, l’oloro i no la imito, sinó que aprenc d'ella per crear una nova realitat.
Tant si treballo l’escultura, la pintura o el gravat, la natura es troba  present.

Pilar Masip
 

Auditori municipal

pl. de l'Església, 12 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 751 289
Adreça electrònica: auditori@montcada.org
Horari:  
De dimarts a dissabte, de 17 a 21 h
Diumenges i festius, d'11 a 14 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 17.01.2020 | 11:34