Concert. Velvet Candles

Dissabte, 11 de juliol de 2020 a les 22.00 h

Entrades exhaurides!

Quan es parla de duduà, una cançó val més que mil paraules: RamaLama-DingDong, Blue Moon o Do you love me? són exemples d'aquest estil musical amb un nom desconegut però que, en canvi, té cançons que formen part de l’imaginari col·lectiu de moltes generacions. Cinquanta anys després que The Platters o The Temptations lideressin llistes d'èxits per tot el món, el duduà torna a tenir nom propi: The Velvet Candles. El grup va començar la seva singladura a principis del 2008 cantant a capella pels carrers de Barcelona.

El quintet vocal ofereix un espectacle en directe fàcil de gaudir i difícil d'oblidar. El seu repertori, tant a capella com amb acompanyament musical, uneix clàssics del gènere i composicions pròpies, en un show ple de ritme, virtuosisme i bones vibracions. Recentment, ha participat en el últim disc de Loquillo, ‘Código Rocker’, i ha posat les seves veus al servei de clàssics com ‘Piratas’.

S'hi habilitaran taules amb cadires –màxim 10 persones– i servei de bar, amb una capacitat per a 150 persones.

MESURES DE SEGURETAT QUE CAL SEGUIR PER ACCEDIR A L'ESPECTACLE:

  • És obligatori l’ús de mascaretes.
  • Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l’entrada.
  • Respecteu la senyalització.
  • Mantingueu la distància de seguretat.

Quin cost té:

Entrada gratuïta. Invitacions per mitjà del web www.mirteatres.cat o bé a la taquilla de l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12), a partir del 9 de juny (17 h). Cada persona podrà obtenir un màxim de 4 entrades.

Parc Antiga Cerveseria

Carrer Montiu - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 01.07.2020 | 22:20