Concert. Mambo Jambo, amb Dani Nel·lo

Dissabte, 25 de juliol de 2020 a les 22.00 h

Entrades exhaurides!

Els Mambo Jambo és la banda instrumental creadora del ‘So Jambofónico’, una mescla salvatge de rock&roll, rhythm&blues, surf i swing, interpretada sota una perspectiva contemporània. El seu estil és producte de la conjura dels seus quatre components, figures emblemàtiques de l'escena del rock&roll i el jazz a Espanya: Dani Nel·lo (saxo), Dani Baraldés (guitarra), Ivan Kovacevic (contrabaix) i Anton Jarl (bateria).

La música instrumental és un llenguatge universal i Els Mambo Jambo s'uneixen amb la vocació de llançar una proposta directa i intemporal, una invitació que connecti amb qualsevol persona en qualsevol lloc del món. Avui dia, Els Mambo Jambo tenen publicats dos àlbums i quatre 7’’, un d'ells en col·laboració amb el cantant estatunidenc Barrence Withfield. Part de l'èxit dels Mambo Jambo resideix en els seus enèrgics directes. El seu repertori el conformen temes concisos i molt intensos executats amb fe, precisió i lliurament. En essència, un directe dels Mambo Jambo, és una comunió d'energies entre la banda i el públic.

S'hi habilitaran taules amb cadires –màxim 10 persones– i servei de bar, amb una capacitat per a 150 persones.

MESURES DE SEGURETAT QUE CAL SEGUIR PER ACCEDIR A L'ESPECTACLE:

  • És obligatori l’ús de mascaretes.
  • Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l’entrada.
  • Respecteu la senyalització.
  • Mantingueu la distància de seguretat.

Quin cost té:

Entrada gratuïta. Invitacions per mitjà del web www.mirteatres.cat o bé a la taquilla de l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12), a partir del 9 de juny (17 h). Cada persona podrà obtenir un màxim de 4 entrades.

Parc Antiga Cerveseria

Carrer Montiu - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 01.07.2020 | 22:21