TRAMITACIÓ

Per sol·licitar cita prèvia, per ser atès presencialment, per fer un registre, treure un justificant de padró o un justificant de convivència, accediu al servei de cita prèvia.

Per sol·licitar cita prèvia per a la resta de tràmits cal trucar al telèfon 935 726 474 o enviar un correu electrònic a oac@montcada.org.

NOTÍCIES

S’inicien els treballs de neteja de la vegetació a la riera de Sant Cugat

26.01.2022

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 39.660 euros i té l’objectiu de reduir el risc d’inundacions en els sectors urbans més propers.

La programació del Museu Municipal del primer semestre del 2022 es posa en marxa el 4 de febrer

26.01.2022

La inauguració de l’exposició del centenari de l’assemblea local de Creu Roja arrenca el programa d’activitats.

El programa Singulars 2022-Come 2 Industry ofereix formació sobre robòtica, economia digital, màrqueting digital i espais web

26.01.2022

Aquesta iniciativa pretén millorar l’ocupació de joves entre 16 i 29 anys en situació d’atur. Hi ha temps per fer la inscripció fins al 15 de febrer.

Nova actuació a la pista esportiva de Can Cuiàs

25.01.2022

Entre el 31 de gener i el 2 de febrer no es podrà utilitzar ja que s’han de reparar unes petites incidències sorgides amb la pintura que es va fer durant el canvi d’any relacionades amb unes filtracions al supermercat Mercadona.

Més notícies
BUSQUES FEINA?
OFERTES XALOC

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació està impulsada per la Diputació de Barcelona i gestiona diàriament més de 1.000 ofertes de feina en aquest lloc web.

Xaloc. Ofertes de feina

OFERTES SOC

El portal FEINA ACTIVA és el cercador d’ofertes de treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Logo Servei d'Ocupació de Catalunya

TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN
AGENDA
DESTACATS
XARXES SOCIALS
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE