Programa Treball i Formació

Dimecres, 2 d'agost de 2017 a les 00:00

El Programa Treball i Formació és una política activa d'ocupació promoguda pel Servei Públic d'ocupació de Catalunya ( SOC ) que s'adreça a les persones en atur que han exhaurit la prestació i/o el subsidi d'atur.

L'objectiu és capacitar la persona d'experiència laboral, a través d'una contractació per portar a terme actuacions de caràcter temporal d'interès general i social.
La finalitat del programa és incrementar l'ocupabilitat de les persones proporcionant una feina, que per les seves condicions, tindrien grans dificultats per trobar-la, I d'aquesta manera, puguin adquirir experiència professional.

A més d'aquest contracte laboral han de seguir un itinerari formatiu amb el propòsit d'obtenir una acreditació professional durant la seva participació al programa.

Aquestes accions d'experienciació laboral tenen una durada habitual de 6 a 12 mesos en funció de les convocatòries.

Per aquesta convocatòria l'Ajuntament de Montcada i Reixac ha fet la contractació de 20 persones principalment de dos col·lectius:

Persones en situació d'atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys (entre les quals es dona prioritat a les més grans de 55 anys que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació i no tinguin la cotització suficient perquè se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin als 65 anys)

2 contractes de durada de 12 mesos
11 contractes de durada de 6 mesos

Persones beneficiàries de la Renda mínima d'Inserció (RMI)

7 contractes de durada de 6 mesos

Els perfils de les persones contractades són els següents:

  • 10 peons d'obra
  • 6 peons de pintura
  • 3 peons de jardineria
  • 1 auxiliar administrativa

Programa Formació i Treball

Darrera actualització: 22.06.2018 | 12:24