Satisfacció municipal per la convocatòria de la reunió de seguiment del soterrament

Dimarts, 25 de setembre de 2018 a les 00:00

El Ministeri de Foment va comunicar aquest passat divendres la data de la convocatòria per a la propera reunió de la comissió tècnica i política de seguiment del soterrament de la R2 al seu pas per Montcada i Reixac. La trobada s'ha fixat per al dia 10 d'octubre a Madrid.

La reunió ha estat convocada finalment després que el 14 de setembre el consistori donés un ultimàtum al Ministeri i a l'Adif per reprendre les reunions de la comissió de seguiment que s'havia ajornat en tres ocasions des del gener. Aquesta reclamació es va fer mateix dia que un home era atropellat al pas a nivell del carrer Pasqual i es convertia en la víctima numero 172. Aquest accident es va produir només quinze dies després d'un altre atropellament mortal a la R3.

L'alcaldessa ha mostrat la seva satisfacció per la fixació de la data i ha manifestat que "no ens podem permetre ajornar cap reunió ni cap retard en un projecte que és cabdal per al futur del nostre municipi". La comissió tècnica i política de seguiment del soterrament de la línia R2, que es trobarà dimecres 10 d'octubre està integrada per representants del Ministeri de Foment, l'Adif, la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments de Montcada i Reixac i Barcelona, l’agència Barcelona Regional i la plataforma Tracte Just Soterrament Total.  

 

Darrera actualització: 25.09.2018 | 14:06