La delegada del Govern a Catalunya i el conseller de Territori assistiran a l’homenatge a les víctimes del tren a Montcada i Reixac

Dilluns, 1 d'abril de 2019 a les 12:00

L’homenatge a les víctimes del tren a Montcada i Reixac comptarà amb l’assistència de la delegada del Govern Espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet.

Els representants de l’Estat i la Generalitat acompanyaran a l’alcaldessa, Laura Campos, i als portaveus municipals a la sisena edició d’aquest acte, que es realitzarà el proper dijous, 4 d’abril, a les 19h al monòlit ubicat a la Cruïlla del soterrament, a la cantonada dels carrers Bogatell i Colon. L’activitat té com a objectiu recordar les 173 víctimes del tren al llarg de la història al municipi.  

L'acte, organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, també comptarà amb parlaments oficials, una actuació musical a càrrec dels montcadencs Mariona Grau i Josep López i la participació dels Castellers de Montcada i Reixac, que faran un pilar de dol per finalitzar l’homenatge. El consistori ha convocat tota la ciutadania a assistir aquesta acte per continuar reivindicant el soterrament de la R2 al seu pas pel municipi.

L’homenatge a les víctimes del tren s’inclou dintre de les Jornades pel soterrament, que s’inicien demà amb l’exposició ‘L’auca del soterrament’, un conjunt de 28 il·lustracions de Carlos Azagra i Encarna Revuelta, on es fa un repàs a la reclamació històrica del municipi. La inauguració de l’exposició tindrà lloc demà a la Casa de la Vila, a les 19.30h, amb l’assistència dels autors del dibuixos.

Darrera actualització: 01.04.2019 | 15:22