Lliurament de premis del certamen 'Construïm el nostre món de drets'

Dimecres, 10 de gener de 2018 a les 00:00

Alumnes de tercer i quart de les escoles Reixac, El Turó i Font Freda han rebut un reconeixement en el marc del concurs, organitzat per la Regidoria de Ciutadania.

L'acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dimecres, 10 de gener, al Kursaal, durant el qual l'alumnat ha interpretat, mitjançant lectura o bé, una breu peça teatral, el que signifiquen cadascun dels 10 drets dels infants. "Amb la reivindicació dels drets, practiquem la solidaritat", ha manifestat la regidora de Ciutadania, Mónica Martínez, durant la seva intervenció a l'acte.

L'edil, que ha estat acompanyada de la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia, ha explicat a la canalla assistent que "malauradament, al món hi ha encara moltes injustícies, tant a països llunyans com a casa nostra", en referència a situacions que fan la infància més vulnerable, com ara la manca d'habitatge digne i de feina. "Des de l'Ajuntament no podem canviar el món però sí ajudar els nostres veïns i veïnes", ha indicat Martínez, que ha encoratjat els centres educatius a continuar treballat a classe els drets de la infància.

Els alumnes de tercer i quart dels tres centres educatius han plasmat en un dibuix els 10 drets de la infància. Aquestes il·lustracions s'exposaran a la Biblioteca Can Sant Joan (Turó, 45) del 19 de gener a l'1 de febrer i a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32), del 6 al 19 de febrer.

Darrera actualització: 10.01.2018 | 13:40