Nova convocatòria de l’AMB per fer actuacions a habitatges particulars

Dilluns, 30 d'octubre de 2017 a les 00:00

El Consorci Metropolità de l’Habitatge ha obert el procés 2017 per a actuacions d’habitabilitat per a vivendes de municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), a les quals destinarà un total de 2,3 milions d’euros.

A Montcada i Reixac, les persones interessades a beneficiar-se d’aquests ajuts ha de presentar la documentació pertinent a l’Oficina Local d’Habitatge (OLH) de l’Ajuntament. La subvenció que atorga l’AMB és d’un 50% del cost de l’actuació que s’hi vulgui executar, fins a un màxim de 3.000 euros o bé de 6.000 euros, en el cas que la vivenda es posi o ja resti a disposició de la borsa local de lloguer, gestionada pel consistori.

El procés per obtenir la subvenció comença amb la presentació de la documentació inicial a l’OLH –hi ha temps fins al 31 d’octubre de 2018–, que, entre d’altres, inclou un informe tècnic que acrediti la necessitat de les obres. La sol·licitud dels ajuts es pot fer fins al 30 de desembre de 2018, tot i que l’admissió de peticions es podria tancar abans , en cas d’exhauriment del pressupost total previst. Un cop es rebi el comunicat del Consorci Metropolità de l’Habitatge que autoritzi l’actuació, es podrà començar amb les obres. Per a més informació, podeu anar a l’OLH, situada a la segona planta de l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6). El telèfon és el  935 726 474 i el correu electrònic, habitatge@montcada.org. Tota la informació sobre la convocatòria d’ajuts de l’AMB la trobareu en aquest enllaç: http://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-habitabilitat-2017.

Darrera actualització: 31.10.2017 | 15:06