El projecte Cabal Musical obre la convocatòria del 2018

Dilluns, 22 d'octubre de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac col·labora des del 2017 en aquesta iniciativa, que fomenta la inclusió i la projecció artística del jovent mitjançant la música.

El Consorci del Besòs ha posat en marxa una nova edició del projecte Cabal Musical, una iniciativa que rep el suport de Taller de Músics i de diversos ajuntaments de la denominada franja del Besòs, entre ells, el de Montcada i Reixac, que hi participa des del 2017. La montcadenca Irina Casado, amb el nom artístic Lil Russia, hi va formar part a la passada edició. Cabal Musical és una acció d'innovació social per a la inclusió, basada en l'acompanyament artístic de joves músics. El jovent que hi participa rep formació, orientació i recursos professionals per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d'emprenedoria i introduir-se al sector musical. La formació culmina amb la gravació d'una maqueta en un estudi professional i la realització de diferents materials audiovisuals amb caràcter promocional.

Els músics interessats -grups o solistes amb una trajectòria no consolidada i de qualsevol estil- han de superar un procés de selecció per poder participar al programa, d'un any de durada, i inclou formació, orientació i recursos professionals per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d'emprenedoria i introduir-se al sector. La informació es pot consultar al web del projecte (www.cabalmusical.cat), on també es poden formalitzar les inscripcions, fins al 23 de novembre.

Darrera actualització: 19.10.2018 | 13:08