Iftar comunitari a Can Tauler

Dijous, 14 de juny de 2018 a les 00:00

L'objectiu d'aquest acte era reflexionar sobre el ramadà i el dejuni que fa el col·lectiu musulmà durant aquest període de temps.

L'Espai Jove Can Tauler va acollir el 12 de juny per primer cop un iftar comunitari, durant el qual, un grup de joves de diferents orígens que participa al projecte Joves Reagrupats, i d'altres joves, van poder gaudir i compartir menjar típic dels seus països d'origen, aportat pel propi jovent, per trencar el dejuni (iftar) i d'un moment festiu de xerrada. Els participants van reflexionar sobre el ramadà i el mes de dejuni per a les persones musulmanes.

El ramadà és el novè mes del calendari lunar islàmic i és en el que els musulmans i musulmanes fan dejuni des de l’alba fins a la posta de sol, com a símbol de disciplina, autocontrol i creixement espiritual. Enguany, els joves que participen al projecte de Reagrupament Familiar, coordinat pel Servei de Primera Acollida de la Regidoria de Serveis Socials i  Polítiques d’Inclusió, conjuntament amb l'Espai Jove Can Tauler, han organitzat aquest iftar popular amb la finalitat de generar més espais de convivència intercultural i reforçar els vincles de confiança i de coneixença entre les i els joves, a més de gaudir d’un moment important amb tots companys i companyes del centre.

Darrera actualització: 28.06.2018 | 12:12