L’Ajuntament obre la inscripció perquè les comparses participin a la Rua de Carnaval i optin als ajuts

Dilluns, 16 d'octubre de 2017 a les 00:00

Les comparses que vulguin participar a la desfilada del 10 de febrer tenen temps per fer la inscripció fins al 15 de desembre.

La documentació s’ha de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i els impresos que cal aportar-hi es poden obtenir a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (Casa de la Vila; Major, 32) o bé, descarregar-los del web municipal, www.montcada.cat, on també es poden consultar les bases de la convocatòria.

Les subvencions s’atorguen per a la confecció de disfresses, el muntatge de carrosses i el lloguer d’equips de so i llum, entre d’altres conceptes relacionats amb la celebració, i les quantitats que poden rebre els grups oscil·len entre 350 i 850 euros, en funció dels integrants de les comparses, que en un 70% han d’estar formades per persones residents a Montcada i Reixac. Per a grups de fora, s’estableix una única subvenció de 100 euros, sempre i qual tingui un mínim de 25 participants. Un cop celebrat el Carnaval, les comparses tenen un mes de temps per justificar l’ajut, aportant la documentació pertinent (com factures) a l’OAC.

La desfilada del 10 de febrer començarà a les 17 h a Can Sant Joan i recorrerà diferents carrers fins arribar al Camí de la Font Freda, on, per segon any consecutiu, se celebrarà el sambòdrom a l’aire lliure, davant del pavelló Miquel Poblet. Les comparses oferiran el seu ball davant del públic, d’un màxim de 3 minuts.  

Darrera actualització: 31.10.2017 | 13:47