Ocupació

OFERTES LABORALS

Regularment es publiquen les ofertes laborals que les empreses ubicades al municipi fan arribar al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac. Aquesta informació s'actualitza setmanalment i també apareix publicada al Facebook de Promoció Econòmica Econòmica i Ocupació.

Per poder enviar candidatura a les ofertes publicades és imprescindible estar inscrit prèviament a la borsa de treball del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació, o a altres Serveis d'Ocupació d'altres ajuntaments que treballin amb la xarxa Xaloc d'ofertes de feina. La inscripció es pot realitzar demanant cita a través del telèfon 93 564 8505 o del mail promocioeconomica@montcada.org.

A més a més, l'oferta també la trobareu publicada cada quinzena a les pàgines de La Veu en versió paper.

Ofertes de treball

PRÀCTIQUES A EMPRESES

Prácticas en empresas

COM INSCRIURE'M A LA BORSA DE TREBALL

Per poder apuntar-te les ofertes laborals del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac és imprescindible estar inscrit prèviament al servei com a usuari. També pots accedir a les ofertes si ets usuari de la xarxa Xaloc a través d'altres serveis local d'ocupació d'altres ajuntaments.

Si no estàs inscrit demana'ns cita per inscriure't:
Mail: promocioeconomica@montcada.org
Telèfon: 93 564 85 05
Oficines: Alt de Sant Pere, 73, Montcada i Reixac
Horari de 9 a 14 h
Si ja estàs inscrit a Promoció Econòmica i Ocupació:
Introdueix el codi de l'oferta en la xarxa xaloc (www.diba.cat/slo) i apunta't. La teva candidatura arribarà a l'empresa ofertant.

A través de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació gestiona les ofertes que les empreses de Montcada i Reixac activen.

A la xarxa Xaloc pots trobar ofertes de treball de 165 Serveis Locals d'Ocupació de la provincia de Barcelona.
Accedeix aquí: http://www.diba.cat/slo/

ORIENTACIÓ LABORAL
Si esteu registrats al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació podeu demanar cita amb un orientador/a per revisar el vostre currículum vitae amb la finalitat d'augmentar les vostres possibilitats de trobar feina.

Per demanar hora podeu enviar un e-mail a promocioeconomica@montcada.org explicant la vostra necessitat.

MODIFICAR DADES LABORALS

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació revisa presencialment les modificacions de currículum vitae dels nostres candidats quan es tracta de noves formacions i/o experiències laborals.

Sobre les dades que no s'han d'acreditar podeu demanar modificació a través del mail promocioeconomica@montcada.org, afegint Modificació Dades en el camp de l'assumpte i explicant el canvi que voleu introduir a la vostra fitxa.

CURSOS 2016

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació continua donant-te suport en el teu procés de recerca de feina mitjançant activitats formatives gratuïtes estructurades en 4 blocs temàtics: http://eepurl.com/bVRZMb

PROGRAMES D'AJUDA A LA INSERCIÓ LABORAL

- Joves per l'Ocupació i Fem Ocupació per a Joves

L'ajuntament de Montcada i Reixac participa en dos programes destinats a persones d'entre 16 i 29 anys, dels que es beneficiaran 51 joves del municipi.

Més informació: http://eepurl.com/bLHFLr

PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ

Els principals objectius que persegueixen els plans locals d'ocupació són pal·liar la situació d'atur als municipis i millorar l'ocupabilitat de les persones.

Els plans poden estar subvencionats per diferents administracions: ajuntaments, diputacions, entitats metropolitanes o d'altres.

Cada pla compta amb els seus propis requisits per participar, que es són públics, depenent de l'objectiu social a cobrir i les tasques a desenvolupar, però la situació sòcio-econòmica dels treballador és sempre primordial en la selecció dels treballadors dins de la especificació de cada pla.

Tot i la importància de la situació econòmica dels candidats i les càrregues familiars, com a criteri de tria, també es tenen en compte altres qüestions com la formació i l'experiència.

La documentació a presentar també canvia depenent del pla d'ocupació.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac anirà publicant en aquesta secció els plans d'ocupació que es vagin convocant.imprimir

10844 visites

Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org