PLA D'OCUPACIÓ DE L'ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA 2016/2017

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha contractat un total de 24 persones en el marc de la convocatòria 2016/ 2017 d'un pla d'ocupació finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquest programa s'ha destinat a la contractació de persones en situació d'atur -un mínim de tres mesos consecutius- i empadronades a Montcada i Reixac, prioritzant aquelles amb més dificultats socioeconòmiques.

Amb aquest Pla de Suport a les Polítiques socials de Montcada i Reixac 2016-2017 de l'AMB, l'Ajuntament, d'una banda, dona suport les persones en risc d'exclusió social, i, de l'altra, incorpora personal per reforçar els seus departaments, realitzant actuacions d'interés general i social, així com millorant l'espai públic del municipi.

Els contractes tenen una durada de 6 a 12 mesos, en funció dels llocs de treball i els diferents departaments i les seves necessitats. Cal destacar que amb aquesta experiència professional i amb les accions formatives que es desenvolupen dintre del programa, es pretén incrementar l'ocupabilitat dels participants.

Concretament, els llocs de treball a l'Ajuntament són els següents:
- 1 tècnic d'ocupació
- 5 auxiliars administratius
- 4 agents cívics
- 2 inspectors d'obra
- 1 arquitecte
- 3 oficials de pintura
- 6 oficials de construcció
- 2 peons de jardineria

Ajuntament de Montcada i Reixac - Àrea Metropolitana de Barcelona

49 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org