Procés d'inscripció i matriculació a les escoles bressol.

La Regidoria d'Educació, mitjançant una carta, informa totes les famílies empadronades al municipi amb infants de 0 a 3 anys del següent:

1- Dates de les jornades de portes obertes de totes les escoles bressol de la localitat, tant municipals com concertada.

2- Període de preinscripció a les escoles bressol municipals.

3- S'adjunta la guia d'escoles bressol de Montcada i Reixac. A la guia hi trobareu la informació actualitzada sobre les escoles bressol del municipi així com els criteris d'admissió i els barems per a la Xarxa d'escoles bressol municipals.

El procés de preinscripció

La preinscripció s'efectua directament a l'escola bressol desitjada en primera opció.

En el moment de la preinscripció s'informa també de la data del sorteig. El sorteig es porta a terme quan el número de sol·licituds presentades és superior al de places ofertades (per a una escola i/o aula determinades).

El sorteig està organitzat i supervisat per la Regidoria d'Educació segons el procediment establert pel Departament d'Ensenyament.

Un cop adjudicades les places, les famílies faran la matrícula, en el període indicat, directament en el centre corresponent.

Al llarg del curs, s'anirà trucant a les famílies en llista d'espera per tal d'oferir-los les places vacants disponibles.

La llista d'espera és única per a totes les escoles de la Xarxa d'escoles bressol municipals.

Fases Dates
Presentació sol·licituds Del 8 al 19 de maig
Llistes amb el barem provisional 23 de maig
Reclamacions 24 i 25 de maig
Resolució reclamacions 25 de maig
Sorteig 26 de maig
Llistes admesos/es i llista d'espera 30 de maig
Període de matriculació Del 5 al 16 de juny

Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org