Ajuntament de Montcada i Reixac

Les inscripcions al Casal d'Estiu d'Educació, Infància i Joventut s'hauran de tramitar del 22 al 26 de maig

26/04/2017  

La Regidoria d'Educació d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Montcada i Reixac obre del 22 al 26 de maig el termini d'inscripció per al Casal d'Estiu, que tindrà lloc del 26 de juny al 21 de juliol, dividit en dues quinzenes. També hi haurà la possibilitat d'inscriure els nenes i nenes a un casal per a la setmana del 24 al 28 de juliol, per a la qual també s'ha de fer la inscripció al maig. Els tràmits s'han d'efectuar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l'edifici consistorial (avinguda de la Unitat, 6). L'horari concret per a les inscripcions serà, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, i els dimarts i els dijous també de 15.30 a 19 h. El full d'inscripció i la fitxa que també s'ha d'omplir amb les dades mèdiques de l'infant es poden obtenir al web municipal, www.montcada.cat, o bé, a la consergeria del consistori, i cal presentar-los amb les dades del nen o nena i signats pels pares o tutors. També és necessari adjuntar-hi una fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunacions del nen o nena i una fotografia recent. Els pares i mares que hi inscriguin més d'un fill hauran de presentar una fotocòpia del llibre de família.

L'Ajuntament i la Fundació Pere Tarrés -que enguany gestionarà el Casal- convocaran el 18 de maig una reunió informativa a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 17.30 h, per tal que les famílies coneguin quines activitats es faran al Casal. A més, a cadascun dels cinc centres on s'oferta el Casal es farà una reunió informativa al llarg del mes de juny. Al Mas Rampinyo, el 12 de juny (17.30 h); al Mitja Costa, el 13 de juny (16 h); a l'Elvira Cuyàs, el 14 de juny (17 h); al Reixac, el 15 de juny (17 h) i a El Viver, el 16 de juny (16 h).

El Casal s'adreça a infants que durant aquest curs hagin fet des de P3 fins a 6è. L'horari serà de 9 a 13.30 h, de dilluns a divendres, menys el dia que s'organitzi una excursió, que llavors acabarà a les 17 h. El preu del Casal és de 90 euros per quinzena i de 45 euros el casal de la darrera setmana de juliol. Com cada any, s'oferten els serveis complementaris, d'acollida matinal, de menjador i ludoteca (caldrà omplir un full a banda sol·licitant aquests serveis en el moment de fer la inscripció, que es lliuraran a l'OAC). Tota la documentació a aportar es pot consultar al web www.montcada.cat.


Galeria d´imatges i recursos

 

 2182 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org