Ajuntament de Montcada i Reixac

Els ajuts escolars i de menjador es podran sol·licitar del 24 d'abril al 19 de maig i cada centre tindrà el seu termini

10/04/2017  

Les famílies que vulguin beneficiar-se d'un ajut escolar que atorga l'Ajuntament de Montcada i Reixac i/o d'una beca de menjador per al curs acadèmic 2017-2018, que dóna el Consell Comarcal del Vallès Occidental, han de fer-ne la petició entre el 24 d'abril i el 19 de maig. Les famílies hauran de presentar una única sol·licitud -en convocatòries anteriors n'eren dues de diferents- i registrar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), en l'horari habitual d'atenció del servei, ubicat a la planta baixa de l'edifici consistorial (avinguda de la Unitat, 6).

Per segon any consecutiu, les famílies tindran unes dates concretes per presentar les sol·licituds. Del 24 al 28 d'abril, ho podran fer les famílies d'El Viver i de l'institut La Ferreria; del 2 al 5 de maig, les d'El Turó, Mestre Morera i els instituts La Ribera i Montserrat Miró; del 8 al 12 de maig, els centres escolars Elvira Cuyàs, Font Freda, Mas Rampinyo, Mitja Costa i Ciutat Comtal; mentre que del 15 al 19 de maig serà el torn per a les famílies de les escoles Reixac, Fedac, Ginesta, La Salle i les que portin els seus fills a centres fora de Montcada i Reixac. Els dies 22 i 23 de maig es resoldran les possibles incidències. Els impresos necessaris per tramitar els ajuts es poden recollir als centres educatius del municipi o bé, descarregar-los del web municipal, www.montcada.cat.

Les bases i la convocatòria dels ajuts per a material escolar i sortides es van aprovar al Ple de març, amb una inversió municipal de 80.000 euros, la mateixa que per al curs anterior. Hi poden optar aquelles famílies residents i empadronades a Montcada i Reixac amb fills/filles que estiguin escolaritzats en centres públics o concertats del municipi o de fora i que estudiïn educació infantil, primària o secundària obligatòries. Les sol·licituds, degudament signades, s'han d'acompanyar de fotocòpies de tota la documentació requerida (consulteu a www.montcada.cat) i amb el DNI/NIE i fotocòpia de la persona que demana l'ajut. El resultat de les sol·licituds es donarà a conèixer durant el mes de setembre, a l'inici del pròxim curs escolar. Les bases dels ajuts del menjador les podeu consular a www.montcada.cat o bé, al web del Consell Comarcal, www.ccvoc.cat.


Galeria d´imatges i recursos

 

 3541 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org